מבקש עזרה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

24/10/2002 | 21:35 | מאת: דניאל

אני חייל בן עשרים , יש לי את תופעת ה smoking fetish, ואני מעוניין "להיגמל" מזה, אודה לכם אם תייעצו לי כייצד אעשה זאת.

25/10/2002 | 00:01 | מאת: ד"ר אורן קפלן

דניאל שלום פנה לטיפול פסיכולוגי ונסה לברר כיצד משנים הרגלים ונטיות. לכל סוג של הנאה יש בד"כ גם תשתית נפשית שמתחזקת אותה ומסבירה אותה. בברכה ד"ר אורן קפלן

25/10/2002 | 07:02 | מאת: דניאל

ד"ר קפלן שלום : בתור היותי חייל , אינני מעוניין לפנות לטיפול פסיכולוגי (צבאי), וברצוני לשאול אם ניתן לקבל זאת בפורום הנ"ל. בברכה : דניאל

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית