האם זוהי הטרדה מינית?

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

24/10/2002 | 13:09 | מאת: שרה

שלום. אינני בטוחה לפשר הסוגייא זו. מה הנתונים הקיימים שנחשבים כהטרד מינית. שאלתי לדוגמא: כשגבר בגין 50 נשוי ואני בת גילו, בזמן שאנו עושים הליכה הוא אמר לי מספר פעמים: עקבתי אחריך, ויש לך קצב טוב- האם זה נחשב התחלהשל הטרדה מינית, היות והוא ראה שזה גורם לי למבוכה ומדוע לומר זאת מספר אין ספור, האם זוהי גם סוג של חיזור כלפי אשה? איבדתי כבר את האמון בגברים. מדוע לומר מחמאה זאת מספר פעמים. פעם אחת זה עשה לי טוב, וכשאומרים מספר פעמים מה זה בא להוכיח מההיבט הגברי?

24/10/2002 | 13:43 | מאת: באאאא

אם את באמת אל רוצה אז תרמזי לו או אפילו בצורה יתר ברורה. למרות שיש לי הרגשה ובחילה מנשים כמוך "שמשחקות אותה" על כל דבר הטרדה מינית אני מאחל לך בחום שתישארי לבד ושאף אחד לא יתחיל איתך חוץ מעורכי דין תולעות-אדם.

24/10/2002 | 17:55 | מאת: שירי

קודם כל הזדעזעתי לקרו את תגובתו של הכותב שלפני- את מוזמנת לא להתייחס, זה לא נראה לי רציני......על פי נסיוני הכרותי וידיעותיי על העם הגברי כשמיייישהו מתנהג בצורה כזו מניעיו הם מינים וגם אם יש סיכוי קטן שלא ולמעשה מדובר באדם שהוא סתם מיואש ובודד, נראית לי חשודה העובדה שהוא עקב אחרייך וחזר על אותו משפט פעמים רבות...עדיף לא להסתבך ובעניין המיני להיות כמה שפחות תמים וכמה שיותר מפוקח על מנת להימנע מפגיעות עתידיות.

24/10/2002 | 18:08 | מאת: צור

לשירי שלום את לא רצינית בתגובה שלך נכון? אבל אם כן אני פשוט מרחם עלייך, ועל נשים שחושבות כמותך. מה אתן מתפלאות שבסוף הרבה יותר נשים מגברים נשארות לבד! אם זאת התגובה על נסיון חיזור. רישמי לפנייך את לא יודעת כלום על גברים. ומשפט המחץ שלך:"מניעיו הם מיניים וגם אם יש סיכוי קטן שלא" אני חוזר שוב, אני מרחם עלייך צור ולך שרה אומר אם מוצא חן הוא בענייך לכי על זה. אם לא תגידי לו חד וחלק שיניח לך.

24/10/2002 | 23:05 | מאת: סקרנות

שרה, זה אולי מטריד ואולי מיני, אך "הטרדה מינית" זה לא. כדי שהתנהגות תחשב לכזו, המטריד צריך להיות בעמדת כח: מעסיק, מפקד בצבא, מורה, רופא... נדמה לי שהפתרון המתבקש הוא פשוט להתרחק ממנו, ואם זה בלתי אפשרי - לבקש ממנו חד-משמעית לחדול מההערות ולא להניח שהוא מבין לבד שהדבר אינו לרוחך. זאת שהרגה את החתול.

27/10/2002 | 07:48 | מאת: צור

כל הכבוד לתשובה צור

28/10/2002 | 16:38 | מאת: שרה

תודה. מכל מלמדי השכלתי. חידשת לי מידע זה ותודה על תשובתך וכל אלה שענו לי בפורום, אגיב כפי שכתבת לי.ביי. - שרה.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית