טיפול בגישה קוגנטיבית התנהגותית

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

22/10/2002 | 10:08 | מאת: אושרת

אשמח אם תוכלו לעזור לי אני מעוניינת לקבל טיפול בגישה הקוגנטיבית התנהגותית, אך אני לא מכירה מטפלים בתחום. אני גרה באיזור חיפה ומחפשת מטפל מהסביבה. אשמח אם מישהו מכם יוכל לכתוב שם, טלפון, חוו"ד, ותחום ההתמחות של המטפל שהוא ממליץ עליו. תודה והרבה אהבה. אושרת

23/10/2002 | 00:06 | מאת: ד"ר אורן קפלן

אושרת שלום אינני מכיר מטפלים בחיפה. נסי אולי להתקשר לצוות בריאות הנפש של קופת החולים באזור מגוריך ובררי. יש בד"כ מטפלים או מרפאות המתמחות בשיטה ואולי הם יידעו להפנות אותך. כמו כן תוכלי להתקשר למרפאה לבריאות הנפש ברמת חן שם יש מחלקה לטיפול כזה, ואולי הם יידעו על עמיתהם באזור חיפה. בברכה ד"ר אורן קפלן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית