קלונקס

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

20/10/2002 | 13:10 | מאת: סמדר

לדר' קפלן שלום בני בן 25, לוקח "קלונקס" באופן קבוע, בגלל טיקים שהוא עושה. הוא הפסיק לקחת את הכדורים במשך שבועיים, ובשבועיים האלו הרגשתי שהוא מתנהג מאוד מוזר,אפילו דיבר על התאבדות. קראתי שאם מפסיקים את הכדורים בבת אחת זה יכול לגרום להזיות. האם יש קשר בן הפסקת הכדורים להתנהגות שלו? הוא חזר לקחת את הכדורים ועכשיו הוא נראה לי בסדר גמור. מצפה לתשובה תודה סמדר

20/10/2002 | 20:52 | מאת: סיגל

הקלונקס גורם להתמכרות ולא קל לרדת ממנו הגיוני שהסימפטומים קשורים לכך עדיף למצוא תרופה אחרת שאינה ממכרת מישהי.

20/10/2002 | 23:44 | מאת: ד"ר אורן קפלן

סמדר שלום בפורום זה הייעוץ הוא בתחומי הפסיכותרפיה (טיפול בשיחות) בלבד. בנושא תרופות אנא פני לפורומים העוסקים בתחומי הרפואה והפסיכיאטריה. בברכה ד"ר אורן קפלן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית