הצילו

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

18/10/2002 | 21:31 | מאת: סודי

אני לא יודעת לאן עליי לפנות יש לי ילד בן 4.5 גדול ועדיין לא נגמל מקקי יושב בבית שמוש עם חתול ובמידה ואני מתנגדת אז הוא שולט ביציאה יכול להיות שבוע בלי לעשות קיבה לציין יש לי תאומים בני 2.7 גמולים הוא ילד עם אחור שפה ואחור התפתחות מוטורית הוא בגן רגיל מה עושים כי אני אובדת עיצות ומה ההבדל בין סוגי הפסיכולוגיה תודה

18/10/2002 | 22:06 | מאת: ד"ר אורן קפלן

שלום אני מציע לפנות לפסיכיאטר ילדים להתייעצות מאחר ולנושא גם היבטים רפואיים. בברכה ד"ר אורן קפלן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית