הגדרה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

15/10/2002 | 13:30 | מאת: כרמל

נא הגדרתך ל" פסיכופט" ול " מגלומן " תודה

15/10/2002 | 14:09 | מאת: HERA

כרמל, נפוליאון היה מגלומן. מדובר באנשים עם שגעון גדלות = כשיש הערכה עצמית או תחושת ערך עצמי מופרזות. פסיכופט (או סוציופט) - מתייחס להפרעה נפשית אנטי-סוציאלית = חוסר מוסריות, חוסר רגש ומידה מצומצמתשל חרדה או אשמה הקשורה לביצוע עברות. מדובר באנשים שינצלו אחרים לתועלתם ללא טיפת חרטה או רגשות אשם. רובם עבריינים (הרבה צווארון לבן), ונדיר שאפשר לטפל בהם או לשקם אותם, משום שהם חשדניים במיוחד כלפיי כל אדם. HERA.

04/10/2003 | 11:11 | מאת: ליטל

רציתי לברר קצת יותר לגביי טיפוסים סוציופטים. ומה התרופות שניתן להשתמש בהן לטיפול במחלה הזו?!

16/10/2002 | 00:48 | מאת: ד"ר אורן קפלן

אני חושב שהגדרותיה של הרה מתאימות לבקשתך.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית