אלימות אצל ילדים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

14/10/2002 | 12:37 | מאת: טל

נדהמתי לשמוע כי בני (8) שיחק עם בת דודתו (6) באונס. מלבד משחקי מחשב, אין רקע או סיבה. מה עושים?

14/10/2002 | 20:33 | מאת: adi

היי טל, לשבת ולפתוח את העניין ולהסביר לו שיש דברים שלא עושים אותם גם במשחק ובהזדמנות הזו, להסביר לו את הכללים לשמירת בטיחותו (כגון: שמותר לסרב למגע שלא נעים, לא ללכת עם זרים(. עדי

15/10/2002 | 00:07 | מאת: ד"ר אורן קפלן

טל תשובתה של עדי נכונה. צריך לשבת עם הילד ולהסביר שזה נושא רציני מאוד וחמור. אם אכן אין ברקע בעיות נוספות הייתי מסתפק בזה ונשאר קשוב בהמשך. בברכה ד"ר אורן קפלן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית