המודאגת

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

12/10/2002 | 19:28 | מאת: סיגל

לד"ר קפלן שלום! בני בן 24 נמצא במשבר, איים להתאבד, ואף ניסה להתאבד גם בגיל 16 . בתשובתך כתבת לי שאם פסיכולוג יתרשם שהוא נמצא בסכנה ,"יכפו עליו אישפוז" למה כוונתך "בסכנה" אתה יכול לדבר על זה בצורה יותר מורחבת? מודה לך מאוד סיגל

12/10/2002 | 22:14 | מאת: ד"ר אורן קפלן

סיגל שלום אני לא חושב שכתבתי דבר כזה. בשלב זה צריך למצוא טיפול מתאים לבנך. אני לא חושב שהדיון על אשפוז כפוי רלוונטי כעת והוא עלול רק להחריף את מצבו אלא אם הוא נמצא במצב שבו איבד את כושר השיפוט. אני מציע שתנסי לפנות עימו לטיפול פסיכולוגי או פסיכיאטרי ואם הוא מסרב פני בעצמך כדי לקבל ייעוץ והכוונה. בברכה ד"ר אורן קפלן

13/10/2002 | 09:15 | מאת: חגית

לדר' קפלן שלום! מצבי הכספי לא מאפשר לי לטפל בו באופן פרטי, האם יש גוף כל שהוא שיכול לעזור לי תמורת סכום סביר? לא דרך קופ"ח

13/10/2002 | 14:11 | מאת: סיגל

מצבי הכספי אינו מאפשר לי לטפל בו באופן פרטי, האם יש גוף כל שהוא, שיכול לטפל בו תמורת סכום סביר? ולא דרך קופ"ח מודה לך מאוד סיגל

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית