בעיות שינה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

10/10/2002 | 13:44 | מאת: אא

יש לי בעיות של נדודי שינה כבר כמעט שנה. פניתי לפסיכאטר שכביכול מתמצא בנושא הנ"ל, אך ללא הצלחה. כבר חודש ימים, אני לוקחת באופן קבוע 1/2 כדור בנדורמין לפני השינה (וזה כבר לא כל כך עוזר). אני מחפשת נואשות מומחה/מרפאה שמתמחה בבעיות שינה. כי הבעיה מציקה לי מאד. (אני מאד רוצה להגמל גם מכדורי השינה, שאינם הפתרון). אנא עזרו לי

10/10/2002 | 19:19 | מאת: ד"ר אורן קפלן

אא שלום פנה לד"ר ירון דגן מנהל מכון השינה בבית חולים תל השומר וקבע פגישה איתו או עם צוות המומחים שלו. יש מרפאה דומה בטכניון בחיפה. בברכה ד"ר אורן קפלן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית