הערה בעדינות לאדם זר

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

09/10/2002 | 20:22 | מאת: שאול

שלום לכולם שוחחתי ב ICQ עם אם לשנים בהליכי גירושין על דברים אישיים להוציא סקס. מאחר שכרגע יש לי הרבה זמן פנוי אבל לא בעיות כלכליות היא הציעה לי להתנדב למען הקהילה . אמרתי לה באופן כוללני שהצעתה תישקל ולאחר מספר ימים היא שאלה אותי במייל איפה העניין עומד דהינו היא הרחיקה לכת. ה ICQ שלי פתוח ואני חושש להתעמת אתה בנושא כאשר היא תדפוק לי בדלת. האם להסביר לה במייל שלא נאה שהיא תנהל לי את סדר היום וכיצד עושים זאת למרות שזאת שאלת "ורדה" התשובה חשובה לי תודה

09/10/2002 | 22:04 | מאת: ד"ר אורן קפלן

שאול שלום בדיוק כפי שכתבת, הער לה בעדינות שהיא הרחיקה לכת מבחינתך. אין סיבה להתעמת איתה, וכדאי להציב גבולות גם כדי לשמור על הקשר הזה בעתיד במידה ותרצה בו. בברכה ד"ר אורן קפלן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית