לא התיחס

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

09/10/2002 | 14:58 | מאת: דנה

לדר' קפלן שלום! רבתי עם בני (בן 23)ריב גדול מאוד,אחרי הריב הוא נשכב על המיטה ,עשיתי הצגה שכאילו חטפתי התקף לב, אבל הוא לא הגיב,כאילו שלא איכפת לו מימני,האם זה נורמלי? הייתי מופתעת,אני חייבת לציין שבני אוהב אותי מאוד, ותמיד דאג לי. תודה דנה

09/10/2002 | 16:29 | מאת: HERA

דנה, משהו בדינמיקה ביניכם לקוי. גם הצורך שלך להעמיד פני חולה בשביל לקבל יחס, וגם ההתעלמות שלו מעצם המעשה שלך מעידים על איזשהו פער שנוצר ביניכם. ניסית לדבר איתו על כל הריב ומה שבעקבותיו לאחר שנרגעתם שניכם? HERA.

09/10/2002 | 22:12 | מאת: ד"ר אורן קפלן

דנה שלום בד"כ הצגות גוררות הצגות נגדיות. בנך לא "קנה" את המניפולציה שניסית להפעיל ואיכזב אותך. אני מציע לך להמנע מדרכים כאלו לקבל תשומת לב וכן להימנע מלבחון את אהבתו. עדיף לדבר בצורה ישירה וכנה למען הקשר שלכם לטווח הארוך. כל טוב ד"ר אורן קפלן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית