האם כדאי להראות לו?

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

09/10/2002 | 11:10 | מאת: סיגל

לדר' אורן קפלן שלום! סיפרתי לפני כמה ימים על בחור בן 24 שאיים ואף ניסה להתאבד. בתשובתכם ציינתם שאם פסיכולוג מתרשם שיש סכנה אז יביאו אותו למצב של אישפוז בכפיה. אני מעונינת להראות את תשובתכם לבחור שניסה להתאבד בכדי להרתיע אותו אני בטוחה שאם הוא ידע על אישפוז בכפיה זה ירתיע אותו מאוד .האם כדאי לי להראות לו את תשובתכם? תשובתכם מאוד חשובה לי. ברור לי שבלי שום קשר אני חייבת לקחת אותו לטיפול. מודה לכם מאוד. ממתינה לתשובה בקוצר רוח. תודה מראש: סיגל

09/10/2002 | 22:30 | מאת: ד"ר אורן קפלן

סיגל שלום אני לא חושב שצריך לנקוט באיומים, אני גם לא בטוח שאלו באמת עוזרים. אני לא מוצא את ההודעה הקודמת אבל את יכולה להראות לו הודעות מהפורום ואולי גם לבקש ממנו לכתוב הודעה בעצמו. הכי חשוב שהוא יהיה בטיפול ומעקב כדי לצאת ממצב המשבר. בברכה ד"ר אורן קפלן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית