שאלה...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

08/10/2002 | 15:12 | מאת: קרן

האם ישנה שיטה שבה אני אוכל לזכור את החלומות שלי יותר טוב, כלומר לזכור יותר חלומות מהלילה ולזכור פרטים קטנים? תודה.

08/10/2002 | 16:34 | מאת: HERA

קרן, אחת השיטות היא, להכין דפדפת וכלי כתיבה ליד המיטה וברגע שאת מתעוררת לכתוב את החלום... בלי להתאמץ ולנסח או לחפש מילים "נכונות", פשוט לכתוב את החלום כמו שהוא. מעבר לכך, את יכולה להיכנס לכל חנות ספרים ולרכוש ספר שעוסק בחלומות, ברובם יש שיטות לזכירת חלומות. HERA.

08/10/2002 | 23:41 | מאת: ד"ר אורן קפלן

קרן שלום מסכים עם תשובתה של הרה. אגב, עצם מודעותך ורצונך לזכור את החלומות יגבירו את הזכירה. אפשר אפילו להזמין חלומות. בברכה ד"ר אורן קפלן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית