התמכרות לגבר סדיסט

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

08/10/2002 | 13:50 | מאת: אפרת

שלום אני אישה בת 50 נשואה עם ילדים בוגרים מעורבת בקשר סאדו מזוכיסטי עם בן 39 מאז החל הקשר הזה לפני שנתיים חיי אינם חיים הוא מתעלל בי נפשית וגופנית ואין לי ראש לכלום כתוצאה מהיחסים האלה כאילו הכל מתאדה ומה שנותר הוא רק הקשר הרע הזה שלוקח ממני את כל האנרגיות כל בקשותי ממנו לסיים את הרוע הזה לא עוזרים הוא עושה ממני צחוק ויודע שברגע שיפנה אלי אני הופכת לרכיכה מה עושים פניתי לפורום אחר אולם ניראה לי כי פה יותר מתאים אפרת

08/10/2002 | 16:41 | מאת: HERA

אפרת, לא כתבת אם ניסית לסיים את הקשר הזה, שעושה לך כל-כך רע. אנשים מתעללים מוצאים את הקורבנות שלהם, הם קולטים שנמצא מולם אדם חלש שיהיה מוכן לשתף איתם פעולה (לא תמיד באופן מודע). רוב המתעללים אינם יציבים בנפשם והרבה מהם חוו התעללות על בשרם. את לא תוכלי לתקן אותו, למרות שזו פנטזיה נפוצה. הרבה מהם לא רוצים להשתנות, כי נוח להם להיות בעמדה כוחנית. בשבילך - תנתקי את הקשר הזה. בשבילך - תפני לטיפול כדי לנסות להבין למה נקלעת לקשר כזה מלכתחילה, ולמה את תקועה בקשר הזה כבר שנתיים. HERA.

08/10/2002 | 19:16 | מאת: אפרת

שלום היום התחלתי טיפול אצל פסיכולוגית ניראה איך ילך השיחה לפחות קצת הרגיעה אותי לכמה שעות תודה לך אפרת

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית