עבודה בכל מחיר?

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

07/10/2002 | 13:40 | מאת: עירית

(ההודעה הקודמת נשלחה טרם סיומה בטעות) אני סטודנטית ויכולה להתחיל לחפש עבודה בתחום אך זה יהיה קשה ,בינתיים אני עובדת במקום שאני מאוד סובלת בו זוהי עבודה תחת לחץ והיא כוללת הרבה נזיפות מהלקוחות מהבוסים (מדובר במוקד אזאקות) אין לי הרבה משמרות ואני מגיעה לכ-1500 בחודש אך זה נוח לי מבחינת הלימודים. לאחרונה אני רוצה לעזוב בגלל שהעבודה הורסת לי את כל השבוע או לפחות את היום שאחרי מבחינת מצב הרוח והמוטיבציה הכללית . השאלה שלי היא האם לעבוד בכל מחיר רק בשביל לעזור בכלכלה שלי (ההורים משלימים את החסר) למרות שאני נפגעת מבחינה מוראלית או שלקום ולעזוב ? תוך ניסיון למצוא עבודה בתחום הלימודים (משימה קשה ביותר בימים אלו ) תשובתכם חשובה לי מאוד מאוד , תודה

07/10/2002 | 14:23 | מאת: גלית (שם בדוי)

07/10/2002 | 14:27 | מאת: גלית (שם בדוי)

רציתי רק להגיד לך שאני אמנם עבדתי בעבודה פחות לחוצה ממך אבל גם לחוצה ולדעתי תעזבי, עם כל הצער והכאב והמחיר שמשלמים. אל תשכחי את בן אדם!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא חמור של אף אחד. אני יודעת שאת בטח חשובת בליבך החיים לא קלים ואין מה לעשות, אבל יש קו אדום שברגע שעוברים אותו פשוט מתמוטטים אם את מבינה למה אני מתכוונת. זה כמו שאת לוקחת כוס כדי למלא במים הכוס יכולה לקבל מכסה מסויימת מעבר למכסה המים פשוט גולשים, אותו דבר את את בן-אדם לא רובוקופ. מקווה שעזרתי לך בהצעתי גלית (שם בדוי)

07/10/2002 | 23:40 | מאת: ד"ר אורן קפלן

עירית שלום לפי מה שאת מתארת והסכום הנמוך אותו את מרוויחה אינני רואה כל סיבה שתישארי במקום העבודה הזה שאינו נעים לך. בתור סטודנטית תוכלי למצוא עבודות אחרות ללא ספק, בעיקר עם זו רמת השכר שמספקת אותך. נסי לפנות לג'וב טוב שהיא חברת כוח אדם לסטודנטים המצויה ברוב האוניברסיטאות וגם במכללות. תוכלי להתקשר אליהם אם אינם נמצאים במוסד בו את לומדת. בברכה ד"ר אורן קפלן

07/10/2002 | 23:56 | מאת: עירית

תודה על תשובותיכם ,למרות שמצב השוק היום בכי רע (ואני לא צריכה לספר לכם על זה ) חשבתי על תשובותיכם ,היתייעצתי קצת עם אנשים סביבי ,והחלטתי באמת לעזוב את מקום העבודה הזה. כבר מסרתי את מרבים המשמרות שלי למוקדנים אחרים ואני מרגישה הקלה ,מחר אני אלך להתפטר רשמית. תודה.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית