HELP!!!!!!!!!!!

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

02/01/2001 | 14:14 | מאת: סומק

אני נוטלת סרוקסט כבר 4 חודשים והפסקתי בפיתאומיות משום שהכדור גורם לי לעצירות המינון שלי היה שני כדורים ביום והפסקתי מבלי להועץ ברופא ועכשיו לאחר חמישה ימים אני סובלת מזרמים בכל הגוף כאילו שהיד שלי הולכת להרדם ודפיקות באיזור החזה!!!!!!! מה לעשות לחזור ולקחת את הכדורים??. או לא??????????? זה מסוכן לבריאות????????? מה עליי לעשות???????????? HELPֱֱֱֱֱֱ מהמודאגת

02/01/2001 | 16:37 | מאת: adi

למודאגת שלום, לדעתי, שווה לך לגשת לרופא שלך (או לחדר מיון אם הבעייה חמורה) ולבדוק ממה נובע העניין. עדי

02/01/2001 | 22:44 | מאת: ד"ר אבי פלד

נכון

02/01/2001 | 19:14 | מאת: adi

לסומק שלום, להבא, אסור להפסיק את נטילת הכדורים ללא הוראה מרופא. אם הם גורמים לתופעת לוואי אז תגידי לו!!! עדי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית