פנטזיות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

06/10/2002 | 14:10 | מאת: קארין

הי אני ובעלי נשואים 6 שנים.לאחרונה,אני מפנטזת בזמן שאנחנו שוכבים על גבר אחר במקומו,כאילו גבר אחר נמצא איתי ולא הוא.לא תמיד זה אותו גבר וגם לא תמיד מפנטזת.אבל לפעמים זה מגרה יותר.האם זה נחשב בגידה? ואגב אני מאוד אוהבת את בעלי ונמשכת אליו.וגם הוא אליי. קארין

06/10/2002 | 16:46 | מאת: ד"ר אורן קפלן

קארין שלום האם זו בגידה או לא, זו שאלה כמעט פילוסופית. מה שנראה לי חשוב אלו רגשות אשמה שכנראה זה מעורר בך. התופעה לכשעצמה אינה נדירה, אבל אם היא קוראת לאחרונה או פעמים רבות יתכן שתרצי להבין אותה יותר טוב. לכאורה כל עוד את לא מממשת את הפנטזיה ולא מגלה לו, כלום לא קורה, אבל כנראה שלך בכל זאת קורה משהו. אם זה מספיק מטריד או במידה וזה מתחבר לך לדברים אחרים שמטרידים לגבי עצמך או הקשר הזוגי, כדאי לפנות לייעוץ פסיכולוגי. בברכה ד"ר אורן קפלן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית