אני חצוייה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

06/10/2002 | 13:16 | מאת: קסנדרה

לאהרון שלום. אתה רוצה לאמר לי שהצד הרוחני שלי מגיע אכן ממקור אוניברסאלי חיצוני ולא מתוכי בלבד. אז בוא נעמיד זאת למבחן. אנני מכירה אותך אישית, ולכן אנסה לכתוב משהו עליך ואתה תאמר לי מה דעתך על כך. והוא איש אשכולות, חשב לאמר דברים לאחרים, ואיה האשכול? וניחן הוא בראות חדה, אך איה הכיוון. וחשב האיש כי דרכו נבונה ותר וחיפש הבינה. ואנו הנוכחים ונאמר לו, סוב על עקביך כי את אשר חיפשת קדימה ,הותרת אחריך מימים ימימה. אני מצפה לתגובתך, קסנדרה.

06/10/2002 | 18:05 | מאת: אהרן

קסנדרה שלום. בחייך אנחנו לא בשיעור לספרות והפיוט שלך לא יוביל אותך לשום מקום . במילים עדינות את לא מרגישה שזה מדבר אלייך. זה בסדר ,לפעמים אדם צריך לעבור איזשהוא תהליך על מנת להבין שהוא ישן מתחת לאוצר גדול. בברכה אהרן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית