בעיות קשות!

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

04/10/2002 | 19:46 | מאת: פייג'

יש לי מ"ס בעיות קשות שאני לא מצליחה להיפתר מהן: 1. אני ילדה בת 16 שדורשת את כל צומת הלב רק לעצמי,אני חייבת להיות הכי אהובה מכולם,ואני עושה הכל כדי להשיג את הצומת לב! אני יודעת שזה דבר רע אבל מה אני עושה? 2. יש לי בעיות עם הלימודים ורוצים להוריד אותי לכיתה הכי נמוכה ואני לא רוצה אני ישבר עם יורידו אותי,אני אנשור! מה אני עושה? בקיצור אני ילדה בעייתית מאד!

04/10/2002 | 21:47 | מאת: ד"ר אורן קפלן

פייג' שלום זה לא פשוט לחיות עם תחושה שאת ילדה בעייתית מאוד. זו בעיני הבעיה הדורשת טיפול יותר מהשתיים שאת מציינת. אני לא בטוח שאת מסתדרת לבד עם מה שקורה לך ואני חושב שהיית יכולה להיעזר בייעוץ פסיכולוגי במצב שנוצר. אני מציע שתשוחחי עם הוריך בנושא, ניתן גם להתייעץ עם פסיכולוגית בית הספר ולבקש הפניה. במסגרת טיפולית תוכלי להתייעץ ולנסות לפתור את הבעיות שאת מתמודדת איתם ולשנות את תפיסתך העצמית על כך שאת בעייתית. בהצלחה ד"ר אורן קפלן

05/10/2002 | 15:54 | מאת: הכוהנת

פייג' זה דף בשפה האנגלית, עליך לפתוח דף חלק וחדש, ודעי לך שלהיות במרכז העיניינים זה לא תמיד העיקר , בדרך כלל רואים יותר טוב מן הצד. וחוץ מזה התרחקי מחברה שמשפיעה לרעה על הלימודים שלך.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית