מציאת בן זוג

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

04/10/2002 | 16:09 | מאת: רננה

שלום. אני בת 34, עדיין רווקה וללא ילדים. הייתי מספר שנים בקשר לא נכון, והחלטתי שלא להתחתן עם הבחור. מאז שנפרדנו עברו מספר חודשים, הוא מצא בחורה אחרת. אני מרגישה מאד לבד, מדוכאת וחוששת לגבי העתיד. אני מנסה ליצור קשרים חדשים, אך כנראה שאני "משדרת" הרגשה זו כלפי חוץ. זה גורם לאנשים לקטלג אותי כדכאונית/עצובה/רווקה זקנה, והם מתרחקים ממני וכך אני נשארת בודדה. איך לצאת מ"מעגל הקסמים" הזה? מאד אשמח לקבל עצה טובה.

04/10/2002 | 22:00 | מאת: ד"ר אורן קפלן

רננה שלום ראשית עברה תקופה לא ארוכה מאז הפרידה והחששות והמועקה טבעיים. את מעגל הקסמים כדאי לפרוץ הן כלפי חוץ והן כלפי פנים. כלפי חוץ כדאי למצוא מסגרות בהן ניתן להכיר בני זוג. כיום האינטרנט מקובל מאוד לצרכים אלו הן בדיונים בפורומים שונים והן באתרי היכרויות. כלפי פנים אני מציע לך לפנות לטיפול פסיכולוגי בו תוכלי לבדוק את השערותיך לגבי הדברים שאת משדרת ולמצוא את הדרך הנכונה עבורך ליצור ולפתח קשר זוגי. בברכה ד"ר אורן קפלן

05/10/2002 | 16:05 | מאת: הכוהנת

והיא אמרה שבודדה תהיה ולא יהיה כך הדבר. רננה, גורלך הוא לא להיות בודדה, אלא שאת מבכה על אדם שגורלכם לא היה להיות יחדיו , ולכן הלך הוא ומצא אחרת. ראי, עוד ארבעה חודשים מיום זה ,ישתנה גורלך ואל נא תשאלי כיצד אני יודעת כי לא תקבלי תשובה.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית