צחוק היסטרי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

04/10/2002 | 12:52 | מאת: אלמונית

סוף סוף גבר שנפשי חשקה בו (שנינו אנשים נשואים) החמיא לי וגם הצחיק אותי, אך פתאום מצאתי את עצמי צוחקת צחוק הסטרי מבלי יכולת להירגע, הגבר גם קצת צחק כי הדבקתי אותו בצחוקי. במבט לאחור הבנתי שהגזמתי מאד. מדוע לא יכולתי להפסיק את הצחוק שזה בעצם לא מי יודע מה מצחיק, הרגשתי התפרקות, התרגשות עצומה ומבלי יכולת להפסיק את הצחוק, האם זה בעייה פסיכולוגית, או נפשית או פיזית? לציין, שבעלי מעולם לא הצחיק אותי, כי הוא טיפוס קשוח ביותר עלי האדמות. - מהאלמונית. אני תקווה שעתה, אני לא יראה בעיני הגבר כפסיכית....

04/10/2002 | 22:08 | מאת: ד"ר אורן קפלן

אלמונית שלום לא פעם עולות בפורום שאלות דומות על קשרים כאלה ואני בטוח שאם תדפדפי לאחור תוכלי להפיק מידע רב מהתמודדויות של אחרים. איני יודע אם מדובר על בעיה, אני מקווה שדברים ימשיכו להצחיק אותך גם בעתיד, זה בריא מאוד לצחוק. כל טוב ד"ר אורן קפלן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית