זקוקה לעזרה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

03/10/2002 | 14:14 | מאת: טל

אני בת 25, בחודשים האחרונים נמצאת במצב נפשי הפכפך, לעיתים בסדר ולעיתים אני שוקעת בתוך מצבי רוח דכאוניים. כשמשהו לא מסתדר (בעיקר עם החבר איתו אני מתגוררת) אני זורקת הכל והדבר היחיד שאני חושבת עלי זה פשוט למות- לפני כחודש ניסיתי לפגוע בעצמי, הייתי בבי"ח ויצאתי משם עם המלצה לטיפול פסיכולוגי/ פסיכיאטרי, וכמו כן כדורי הרגעה לשבועיים (שלא לקחתי), מאז המצב היה רגוע יותר, מלבד התקפי בכי בלתי רצוניים ובלתי מוסברים לעיתים,. ביומיים האחרונים המצב חמור- אני שוב חושבת על איך לא להיות יותר, קשה לי להתמודד!!!

03/10/2002 | 17:34 | מאת: ד"ר אורן קפלן

טל שלום נשמע שאת אכן זקוקה לעזרה. קיבלת המלצה לפנות לטיפול ואני לא חושב שצריך עוד הרבה לומר. אני מציע לך לפנות לייעוץ פסיכולוגי ופסיכיאטרי בהקדם האפשרי ולהגיע למסגרת טיפולית קבוע ומסודרת לפחות בזמן הקרוב, כדי למנוע התדרדרות במצבך הנפשי, וכדי להחזיר אותך ליציבות. בברכה ד"ר אורן קפלן

06/10/2002 | 13:04 | מאת: טל

האם כדאי לפנות לטיפול דרך קופת החולים או באופן פרטי?

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית