בעיה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

03/10/2002 | 13:49 | מאת: טלי

אני מרגישה כבר תקופה ארוכה שאני ובעלי מרוחקים אחד מהשני ושאני לא מצליחה לאהוב אותו. הכל התחיל מבעיות שהיו עם אמו. אני לא מצליחה לשכוח ולסלוח ובגלל זה לא יכולה לאהוב אותו. אני מרגישה רע מאוד בתוך מערכת היחסים הזו. יש לנו ילדים והאווירה לא טובה. שאלתי: האם זה לא מטורף להמשיך ולהרגיש את רגשות הכעס האלה גם אחרי הרבה זמן? האם אני יכולה לכתוב לך ד"ר קפלן, אימייל ולפרט קצת יותר? תודה

03/10/2002 | 17:38 | מאת: ד"ר אורן קפלן

טלי שלום אם את מרגישה את הכעס המצטבר כנראה שיש שם משהו משמעותי מספיק. זה לא מטורף לחוש כך אבל כדאי לטפל בזה כדי לשנות את המצב. אני חושב שכדאי שתפנו יחדיו לייעוץ פסיכולוגי זוגי כדי לנקות את האווירה. במידה ואת מרגישה שבעלך אינו שותף לתחושותיך תוכלי לפנות קודם בעצמך ולברר מה בעצם קרה ומדוע נפגעת כל כך. בעיקרון את יכולה לשלוח מייל, אם כי מטרת הפורום הפתוח היא לתת תשובות על גבי הפורום כך שאנשים נוספים יכולים לתרום מנסיונם ולהוסיף תגובה או להפיק מהשאלות והתשובות להתמודדויות אישיות שלהם. בברכה ד"ר אורן קפלן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית