שמיעה וראייה על-חושית

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

02/10/2002 | 19:32 | מאת: דנה

אחותי טוענת שהיא שומעת ורואה ישויות או מלאכים שמעבירים אליה מסרים הקשורים באנשים או מאורעות. היא מכנה זאת "תיקשור". האם לדעתך היא "מתקשרת" עם ישויות כל שהן, או היא מדמיינת זאת, או שמא היא באגו-טריפ כלשהוא, או עלי להתחיל לדאוג?

02/10/2002 | 23:00 | מאת: ד"ר אורן קפלן

דנה שלום נושא התקשור מצוי מן הסתם במחלוקת, ויש אנשים שמאמינים בכך. אם אחותך מחוברת למציאות ואינה עושה דברים אחרים לך מוזרים מאוד, אין מקום להתערב בהעדפותיה. את בהחלט יכולה לדבר איתה על כך וגם לחלוק עליה אם אינך מאמינה בכך. בברכה ד"ר אורן קפלן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית