הפלה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

02/10/2002 | 16:14 | מאת: אחת

שלום אמש חברתי הטובה עברה הפלה אני לא יודעת איך לנחם אותה ולא יכולה להזדהות עם משהו שלא הרגשתי ומקווה שלא ארגיש מה אפשר להגיד לה?

02/10/2002 | 23:06 | מאת: ד"ר אורן קפלן

שלום תמיד קשה לנחם בעת מצוקה ואבל. תהיי שם, את לא חייבת לומר דברים מסויימים, פשוט השהייה ביחד והידיעה שאת נמצאת עבורה חשובה. את יכולה גם לומר שאת לא יודעת מה להגיד, ובאמת אין מילים במצבים כאלה. הזמן יעשה את שלו וניתן לעזור לו בכך שאת חברה טובה ועומדת לרשותה. בברכה ד"ר אורן קפלן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית