גילוי עריות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

02/10/2002 | 12:19 | מאת: ציונה 49

אני בת 49 אלמנה גרה עם הבן שלי רווק בן 25 . לאחרונה אני מפנטזת גילוי עריות עם בני . אני בודדה יותר משנתיים שלא הייתי במגע מיני . אני מאד חושקת בבני ומאד רוצה לקיים יחסי מין מלאים איתו

02/10/2002 | 15:04 | מאת: אני

משוגעת. לכי דחוף- דחוף- דחוף לטיפול

02/10/2002 | 23:20 | מאת: לציונה

זה טבעי להימשך למישהו יפה או סקסי במיוחד אם את בודדה. הטבע לא צייד אותנו במנגנון שגורם לנו דחייה מבן משפחה אם אנחנו לא יודעים שהוא בן משפחה. כמו למשל אח ואחות שגודלו במשפחה אומנת והם נפגשים - קיים אפילו סיכוי גבוה לכך שהם ימשכו אחד לשני דווקא בגלל הדימיון שהם מרגישים בינהם. אם אנחנו מודעים לכך שהוא בן משפחה אז המנגנון האבולוציוני שרוצה למנוע זיווג שכזה כדי למנוע בעיות גנטיות בצאצא - נכנס לפעולה. גילוי עריות בכפיה ושלא בכפיה - זוהי תופעה נפוצה שמושתקת בכל רחבי העולם . במדינות אפריקאיות ישנם אחוזים גבוהים במיוחד. אני לא אומר שזה טוב, אבל זה מראה שזה בהחלט סביר, שאב או אם ימשכו לצאצא. אבל בהחלט מובן הזעזוע והגועל שהאנשים "הנורמלים" מגיבים למשמע הרעיון . אחרי כל המילים שכתבתי למעלה אז בשביל להיות פרקטית, כדאי לך באמת להסיט את תשומת הלב ע"י חיפוש בן זוג ומילוי החלל המיני -שללא ספק קיים אצלך , חפשי בן זוג דחוף! - ועם הזמן זה יעבור.

02/10/2002 | 23:13 | מאת: ד"ר אורן קפלן

ציונה שלום כפי שאת בוודאי מבינה בעצמך הנזק שעלול להיגרם ליחסיך עם בנך ולבריאות הנפשית של שניכם הוא רב. הבדידות קשה לך ואני מציע לך לנסות לפתח קשרים חברתיים להפגת הבדידות ולפנות לייעוץ פסיכולוגי כיצד לעשות את הדברים נכון. בברכה ד"ר אורן קפלן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית