התעלמות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

01/10/2002 | 00:33 | מאת: ת.א.

שלום לכם. קרה לי כמה פעמים שהכרתי מישהו, היינו חברים טובים. לאחר כמה זמן לא התאים לו ובמקום להגיד זאת, הוא פשוט התחיל להתעלם ממני. אני משאירה הודעות במזכירה - והוא לא עונה. מתקשרת והוא אומר שהוא עסוק ויתקשר אחרי זה, ולעולם לא מתקשר. התנהגות זו מאד פוגעת, וברצוני לשאול: למה אנשים מתנהגים ככה? למה אנשים מנתקים בצורה כזו לא אנושית? ומי לא בסדר פה? תודה

01/10/2002 | 01:15 | מאת: ל ת.א.

חושבים שזו הטקטיקה הכי טובה להפטר ממישהו אחר. אין להם את האומץ להתייצב ולומר את האמת. אז הם מניחים שזו הדרך הכי קלה ולא אכפת להם שהצד השני נפגע עוד יותר. אם הוא כזה מנייק הוא באמת לא שווה את אותך.

01/10/2002 | 21:43 | מאת: ד"ר אורן קפלן

ת.א. שלום נשמע שכדאי לנתק את הקשר עם אותו אדם. אין לי הסבר מדוע אנשים מתנהגים בצורה כזו, אולי זו אטימות ואולי פחד להתעמת או סתם חוסר תשומת לב. לצורך העניין זה כנראה לא משנה. תצטרכי לוותר עליו ולהבין שהבעית התקשורת איננה אצלך. בברכה ד"ר אורן קפלן

03/10/2002 | 13:00 | מאת: גליתוש

לת.א. אם זה היה רק אדם אחד אז אני מסכימה עם ד"ר קפלן והקודם, אבל אם זה קורה לך הרבה פעמים עם כל מיני אנשים אז צריך לבדוק אולי ההתנהגות שלך "מזמינה" את זה , אולי יותר מדי דיבורים, או טלפונים תכופים, גורמים לאנשים לחשוב שעדיף להתעלם ממך.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית