משמעות לעשות עיניים לגבר??

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

30/09/2002 | 21:06 | מאת: מהפרגית הצעירה

לא פעם שמעתי את המושג "תעשי לו עיניים" עושה לך עיניים", מה משמעות משפט זה ואיך עושים לעזעזל? . ועוד שאלה: כשבחור פוגש אותי ברחוב מניף יד לשלום מביט בי ואומר בחיוך "היי" זה על אותו משקל כמו "שעושה לי עיניים"? יעני מראה שמצאתי חן בעיניו?. (אולי הפורום לא מתאים לשאלתי, אך לא ידעתי היכן לפנות עם שאלה זו ותודה למי שתכתוב לי).

30/09/2002 | 23:12 | מאת: .

לשאלה כזו אי אפשר לענות בכתב... תלכי עם חברות שלך ותבקשי הדגמה לכל סוג של פלרטטנות שהיא.כולל לעשות עיניים,שזה אומר לסמן בעיניים שאת רוצה את קריבתו של מישהו,מבט חודר מחוייך,וכ...גם הליכה ברחוב והנפת יד יכולה להיות פלרטטנית אך גם ידידודית בלבד.תלכי עם חברות,תבקשי שידגימו,תעקבי אחרי התחלות של בנים ידידים שלך עם בנות.בסוף גם את תדעי והכי חשוב,גם הדרך הישירה לא מאכזבת... בהצלחה .

01/10/2002 | 01:19 | מאת: התרנגולת הבוגרת כבר ענתה לך

התרנגולת הבוגרת כבר ענתה לך בפורום סקסולוגיה . לדעתי כבר מזמן את צריכה ללכת לטיפול כי את מתעסקת בנושא הזה באופן אובססבי ,שואלת מיליון שאלות באותה הזויות והצורה אז די הגיע הזמן לשלם לפסיכולוג אנחנו נשתתף בעלות.

01/10/2002 | 01:18 | מאת: דורון

לא נראה לי שהגעת לכאן במקרה. השאלות שלך מראות על היעדר כישורים חברתיים בסיסיים. התייחסות מקצועית לעניין אני משאיר לד"ר קפלן.

01/10/2002 | 01:22 | מאת: דורון

02/10/2002 | 16:50 | מאת: ODDY

לא קראתי את התשובות של אחרים אבל אני יכול להגיד לך מה זה ל"עשות לו עניים" או "עושה עניים" לפי דעתי ......... המושג הוא בעצם היכולת שלך לזהות במבטו את הרצון שלו להתקרב אליך . או ההיפך ואיך תוכלי לזהות את זה? הענין הוא שפת הגוף . אם המבט ממוקד בעניים שלך וחצי חיוך על שפתיו ויש לך את התחושה שהוא רוצה לומר לך משהו . אבל לא מצליח. מן חוסר נוחיות כזאת יש כאלה שיש להם כצת יותר תעוזה ומסמנים לך בעניים על ידי קריצה וסימן קל עם הראש כלומר הוא מזמין אותך להתקרב או אחר על ידי תנועות גוף ברורות תוך שימוש בעניים. מכל מה שכתבתי עד עתה אני מבטיח לך כשמישהו יעשה לך עיניים את בטוח תרגישי , כי המבט יהיה ידידותי .

02/10/2002 | 19:01 | מאת: תגובה לאודי-מהפרגית

תודה רבה רבה לך על תשובך המפורטת. עכשיו הכל ברור לי כשמש. במבט לאחור אני מבינה שהבחורים כן עושים לי עיניים לפי מה שכתבת לי, כל הסימנים מראים שהרבה עושים לי עיניים. מה שיקרה עכשיו, היות ואני קצת ביישנית, אם זה שוב יקרה לי אני אסמיק מבושה ומבוכה, כך עד עתה לא ידעתי מה הכוונה, עכשיו זה יגרום לי להסמקה. אכלתי אותה!!! זה מחמיא אך מביך, ברור?? ושוב אני מאד מודה לך על תשובתך.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית