התקפי חרדה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

30/09/2002 | 19:19 | מאת: חסוי

שלום אני בן 17.5 וסובל מהתקפי חרדה, לאחרונה התחלתי טיפוןל בסרוקסאט ששיפר מאוד את המצב אבל מידי פעם ישנם בכל זאת התקפי חרדה המלווים בדפיקות לב מועצות וקושי בנשימה. האם כתוצאה מהתופעות של התקפי החרדה נגרם גם נזק פיסי לגוף?, ועוד חשש שלי הוא מהתעלפוןת, כברגע שהנשימות מועצות יש סחרחורת?

30/09/2002 | 21:04 | מאת: santa

אתה צעיר מכדי שתהיה לך בעיה פיזית בגלל ההתקפים. אולי אם ימשכו במשך שנים רבות אז יש סיכוי קטן שבגל מאוחר תהיה לך בעיה , אבל בטוח שעד אז יפסקו ההתקפים. גם התעלפות לא סבירה , כי בזמן התקף לחץ הדם שלך עולה ולא יורד. תלמד איך לנשום נכון בזמן התקף. עוד פרטים רבים תוכל לקבל ממני אם תרצה במייל הזה: [email protected]

30/09/2002 | 23:15 | מאת: ד"ר אורן קפלן

שלום התקפי חרדה אינם גורמים לנזק פיזי, למרות שחלק מהסיפמטומים הם פחד מנזק פיזי. תוכל לקרוא על נושא החרדה בכתבה בקישור הבא: http://www.psychologia.co.il/anxiety30.htm בברכה ד"ר אורן קפלן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית