אהבה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

30/09/2002 | 16:54 | מאת: רחלי

אני נשואה מזה כשלוש שנים. רופא השיניים שלי התאהב בי ומחזר אחרי. אציין כי אני נאה ומשכילה ורבים חיזרו אחרי ותמיד הייתי נאמנה לבעלי. אולם משום מה לרופא השיניים שלי אני נמשכת גם. האם יש סיבה להמשך דווקא לרופא השיניים שלי שמטפל בפי? אני מרגישה גם רגשות כלפיו.

30/09/2002 | 23:17 | מאת: ד"ר אורן קפלן

רחלי שלום קשה לומר האם דווקא היותו רופא השיניים המטפל יוצר את המשיכה, ואני לא בטוח שגם חשובה הסיבה מדוע דווקא אליו את נמשכת. נראה לי יותר משמעותי מה שקורה בינכם וכיצד תתמודדי עם זה. בברכה ד"ר אורן קפלן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית