נוסטלגיה של פסיכולוגים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

30/09/2002 | 09:20 | מאת: פסיכולוגית עמיתה

ב10.10. יתקיים כנס מוסמכים החוג לפסיכולוגיה בת"א ב-40 שנותיו. מפגש החברים יחל בשעה 18.30, בשעה 19.30 - הכניסה לאולם. נשמע הרצאה דוד גרוסמן - "קריאה אחרת בספר שמשון", מרצי החוג ישירו (!!!!) וגם יברכו, יוקרן סרט הווי... אולם בר שירה, יום חמישי, ה-10.10.02

30/09/2002 | 23:07 | מאת: שואלת

היי פסיכולוגית עמיתה נחמד מצידך להביא לידיעתינו שיש כנס כזה.אך,מן הסתם רוב הפונים לפורום הזה אינם מוסמכים לפסיכולוגיה ובשל כך פונים לכאן...ובאמת מתוך רצון להבין,למה 3 הודעות בדבר הכנז הזה אמורות לעניין אותנו?האם הוא פתוח לקהל הרחב, או האם המטרה היא הבאת הכנס לידיעתו של ד"ר קפלן...? שואלת

30/09/2002 | 23:30 | מאת: ד"ר אורן קפלן

עמיתה שלום נשמע כנס מעניין. אני כנראה לא אוכל להגיע אבל אני בטוח שיהיה מפגש מהנה. כל טוב ד"ר אורן קפלן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית