האם לשתף אותו?

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

29/09/2002 | 11:08 | מאת: יעל-לפורום דחוף

הנני נשואה שלא באושר ואינני מסוגלת להתגרש מהרבה סיבות. ברצוני לשתף אדם נשוי (ידידנו) , בו אני אוהבת, מעריכה ומעריצה אותו מאד, ע"י כך אזכה לתשובות ממנו , אולי לפיתרון, וכמובן לתשומת לב מירבית בו אני משתוקקת לקבל ממנו מזה שנים רבות ולקחת את הסיכון שמא הוא ירכל שכונתית, ממילא אני מרגישה שאוהבים אותי בשכונה ולא מסמפטים את בעלי. מה דעתכם על-כך.- תודה לכם - מיעל.

29/09/2002 | 13:40 | מאת: כלנית

יש לכם ילדים?

29/09/2002 | 16:36 | מאת: יעל- לכלנית

יש .

29/09/2002 | 21:36 | מאת: ד"ר אורן קפלן

יעל שלום השיקולים שציינת לא ברורים לי לגמרי מדבריך וברור שיש סיפור ארוך מאחור. בכל מקרה, ברור מדבריך שאת רוצה אוזן קשבת ואולי אף יותר מכך. מה ההתבלטות? לא כל כך ברור משאלתך. את אומרת שאין סיכונים ונשמע שאת אפילו שמחה להתעמת בעקיפין עם בעלך דרך אותו אדם. אף אחד לא יכול לעמוד במקומך ולומר מה כדאי לעשות, כי את הסיכונים והסיכויים את נושאת לבדך ואת היחידה שבאמת עשויה להבין את משמעותם. בברכה ד"ר אורן קפלן

30/09/2002 | 17:05 | מאת: מיעל - לכולכם

החלטתי סופית לא לשתפו במרי ליבי כי הנזק העתידי יהיה בהרבה יותר גדול מהסיפוק שארוויח ממנו. טוב שהתייעצתי איתכם ועזרתם לי. פשוט הקדמתי תרופה למכה. תודה לך ד"ר קפלן ותודה לכל הפורום, מה הייתי עושה בלעדיכם? - מיעל.

02/10/2002 | 17:13 | מאת: מור

מה את בדיוק מחפשת? את תשומת ליבו של החבר המשותף ? או סתם מישהו לספר לו . יכול להיות שאת מאוהבת בחבר המשותף מה שבעצם שינה את דעתך על בעלך ? נראה כי יש כל כך הרבה שאלות שאת צריכה לשאול את עצמך לפני שאת "מכרבנת" את הכל אם תרצי לדבר על הנושא קצת יותר כתבי אליי לאימייל

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית