טיפול תרופתי (רסיטל- RECITAL )

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

28/09/2002 | 16:45 | מאת: רונית

לפני כשבועיים התחלתי טיפול תרופתי בהמלצת פסיכאטר ברסיטל עקב התקפי פאניקה /חרדה רציתי לדעת תוך כמה זמן התרופה אמורה להשפיע ומהם תופעות הלואי.

28/09/2002 | 17:24 | מאת: ד"ר לוסטיג

לטעמי תנסי קודם seroxat זה יעיל יותר ויש לזה פחות תופעות לוואי

28/09/2002 | 21:19 | מאת: רונית

ד"ר לוסטינג תודה על תשובתך המהירה, אשמח לדעת על ההבדלים בין הרסיטל לבין הסרוקסט והאם לפנות כבר לפסיכאטר המטפל לקבלת מרשם חדש. בתודה מראש רונית.

29/09/2002 | 02:30 | מאת: ariia2

dear ronit I had the same trouble you had and I took recital i felt like @!#$ for about 2-4 weeks and I always said maybe its not going to work and really had alot of doubts after 1 month I felt better not perfect but better so my doctor told me to take 30 mg so after 2 month I was able to fly drive and start my life again dont worrie it will work I promise you take your time it will work behatzlacha

29/09/2002 | 08:07 | מאת: רונית

תודה רבה על תגובתך המהירה, הצורך העז שלי בלחזור לשגרת החיים הרגילה מביא אותי לנסות מספר דרכי טיפול כגון דיקור סיני ושיאצו ואני פשטו אובדת כי שום דבר עדיין לא הביא לי את השקט. (אני אמא ל-2 ילדים). מקווה להגיע לשגרת החיים ושוב תודה על תגובתך רונית.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית