שאלה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

27/09/2002 | 00:06 | מאת: גלית

אני בחורה מאד חביבה אבל הבעיה שלי היא שהרבה פעמים אין לי מה להגיד לאנשים, ז"א אין לי על מה לדבר איתם. יש אנשים שלא מפסיקים לדבר ואני הרבה פעמים חסרת מילים. האם יש לך פתרון לבעיה מסוג זה? אני בחורה באמת חכמה ומעורבת בהרבה דברים אבל למרות זאת נותרת הרבה פעמים חסרת מילים. ממה זה נובע? חוסר בטחון או מה, אני כבר מיואשת מעצמי.

28/09/2002 | 00:55 | מאת: יוגב

היי גלית לא בהכרח זה ביטחון עצמי נמוך....לפעמים מרגישים שהשיחה "נמוכה" ולא בשבילך ועדיף לא לפתח את אותה שיחה. יכול להיות שאת לא מרגישה בנוח אם אנשים מסויימים, ואם החברה המתאימה ונושאיי שיחה משותפים הכל ישתנה. אך מה שנראה לי ממה שכתבת שאולי את מפחדת אפילו מהמבטים שייופנו אלייך כשתדברי. אבל יש לזכור שמה שלא הורג מחשל ובזמנים כאלו כדאי לחשוב על דברים טובים ולהגיד אני טובה, זה ייתן לך הרגשה טובה וביטחון. בהצלחה......חיים פעם אחת לא לדפוק חשבון בייייייי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית