מה פשר צביעות זו?

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

24/09/2002 | 23:32 | מאת: יעל-לבעלי הניסיון

שלום רב! אשאל בקצרה: ישנם 2 גברים נשואים אוהבים לנעוץ בי מבטים ולפלרטט איתי, משמע שמצאתי חן בעיניהם (לציין שהנני נשואה) , וכשהם נמצאים לצד נשותיהם - מיד עיני קולטות למרחק שהם כאילו מסתלבטים (מלגלגלים עלי) וכשנשותיהם לא נמצאים לצידם הם אוהבים לעקוב אחרי במבטם בכל מקום בו אני נמצאת באירועים משותפים, אני מרגישה פגועה, איבדתי את האמון בגברים , האם זוהי לא צביעות מצידם? - ממתינה לתשובה ורב תודות - יעל.

24/09/2002 | 23:58 | מאת: גועל

אם לא היית נותנת להם להבין שאת פנויה לפלירטוטים - לא היית זוכה ליחס הזה. אף אישה נשואה לא היתה מרשה לעצמה להגיע למצב הזה, אפילו אני בז לך, אז איך הם לא ילגלגו עלייך??????? מילא גבר אחד אבל שניים? זה מעיד שאת משדרת שאת מחפשת . . . . . . . . . . . . . . . בעלך יכול רק לאבד את האימון בך אז מה בדיוק היתה השאלה שלך ? איבוד אמון בגברים?

25/09/2002 | 12:10 | מאת: יעל-לבעלי הניסיון

,שלום רב! אני מעולם לא בגדתי ולא אבגוד זו האמת לאמיתה. אם היית יודע איזה בעל יש לי היית מתפלא מאד שעד עתה לא בגדתי, ומהרבה סיבות איני יכולה להתגרש. אני עשוייה מפלדה. אשה אחרת במקומי היתה מזמן עוזבת לוא היה לה בעל כזה. שאלה נוספת: האם הגברים האלו משחקים אותה רק בכדי שנשותיהם לא יחשדו בבעליהם או לא יקנאו? - יעל.

25/09/2002 | 15:36 | מאת: גל

שאלה: האם לפלרטט זה לא משהו הדדי? את כותבת- נהנים לפלרטט איתך, והרי זה אומר שגם את משתפת פעולה. תקני אותי אם אני טועה.

25/09/2002 | 17:26 | מאת: יעל-לבעלי הניסיון

גל שלום רב! הדייק: הם מחייכים לעברי, ועוקבים אחרי במבטם כל הזמן (ואני רואה זאת במו עיני). אחד מהם מדבר איתי מעט, כי אין פשוט הזדמנות... להדגיש: אני לא יוזמת לא בשיחה ולא בכלום, אני רק מגיבה. אני רק עדיין לא בטוחה לגמרי מדוע גברים מראים התלהבות באשה יפה ויודעים לעשות זאת בצורה יוצאת מן הכלל, וכשהם נמצאים ליד נשותיהם - הם הופכים את עורם משתדלים להתעלם ממני ופתאום מסתלבטים עלי-זה מכעיס אותי, הצביעות הנוראה הזאת. האם יש לך לומר משהו נוסף על הנדון?

02/10/2002 | 17:36 | מאת: נימרוד

יעלי שלום ! יכול להיות מאוד שאת אישה נאמנה ואף פעם לא בגדת בבעלך . אני מבין שאת לא מלקקת דבש עם בעלך ויחסייך איתו לא מי יודע מה ,, את כנראה ,אישה מושכת ומטופחת שקצת קשה להתעלם ממנה כשהיא עוברת . יתכן מאוד גם שנשותיהם של המפלרטטים איתך מקנאות בך והן מבטאות זאת ביניהם בנוכחות הבעלים שלהם. והטיפשים האלו גם משתפים פעולה במקום לשתוק ולהתעסק במשהו אחר . יעל אני מאמין שלא רחוק היום ותמצאי את אשר חשקהנפשך בו ולו כדי לחטוא ולשוב אל הקן בחזרה כמו שהרבה נשים עושות טועמות מן הפרי האסור מתאהבות , מתפרעות , ממתינות בקוצר רוח לשעות הגנובות , מתעוררות ומנתקות את הקשר , יש מי שנשאר לה טעם מתוק וזכרונות יפים , ויש מי שלא מבינה בשביל מה היא היתה צריכה את זה ועושה הכל לא להיתקל ב"מאהב" ויש עוד חומד אני יכול לכתוב לך ספר או לשוחח איתך באימיל כיתבי אליי בברכה נימרוד

02/10/2002 | 17:51 | מאת: נימרוד

יעלי שלום ! יכול להיות מאוד שאת אישה נאמנה ואף פעם לא בגדת בבעלך . אני מבין שאת לא מלקקת דבש עם בעלך ויחסייך איתו לא מי יודע מה ,, את כנראה ,אישה מושכת ומטופחת שקצת קשה להתעלם ממנה כשהיא עוברת . יתכן מאוד גם שנשותיהם של המפלרטטים איתך מקנאות בך והן מבטאות זאת ביניהם בנוכחות הבעלים שלהם. והטיפשים האלו גם משתפים פעולה במקום לשתוק ולהתעסק במשהו אחר . יעל אני מאמין שלא רחוק היום ותמצאי את אשר חשקהנפשך בו ולו כדי לחטוא ולשוב אל הקן בחזרה כמו שהרבה נשים עושות טועמות מן הפרי האסור מתאהבות , מתפרעות , ממתינות בקוצר רוח לשעות הגנובות , מתעוררות ומנתקות את הקשר , יש מי שנשאר לה טעם מתוק וזכרונות יפים , ויש מי שלא מבינה בשביל מה היא היתה צריכה את זה ועושה הכל לא להיתקל ב"מאהב" ויש עוד חומד אני יכול לכתוב לך לספר או לשוחח איתך באימיל כיתבי אליי [email protected] בברכה נימרוד

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית