בבקשה עזרה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

24/09/2002 | 04:25 | מאת: ציפי

אני בת43 עקב תופעות ליקראת מחזור הפסיכיאטרית שלי המליצה ליטול פעם ביום כדור סרוקסט. אבל שבוע לפניי המחזור אני רגזנית מאוד מתוחה ועוד כול מיני חולרות . אנא עיזרו לי מה עושים . התיאשתי מחכה לתשובה

24/09/2002 | 07:45 | מאת: מיה

תציעי לה , שאולי היא בעצמה תיקח בשביל שבוע בחודש, לעלות על תרופה פסיכיאטרית? אין גבולות. את יכולה באותו שבוע להיעזר באופן חד פעמי בכדורים להרגעה, למה לקחת כל החודש? אומרים שויטמין בי (קומפלקס) עוזר לדברים האלה. ככלל- גלולות אמורות להקל על התופעות הללו מאוד.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית