מסגרות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

23/09/2002 | 18:23 | מאת: בן משפחה

בן משפחתי ניסה להתאבד. מאז היה שנים בטיפול פסיכיאטרי. לאחרונה, לאחר התדרדרות, אושפז בבי"ח פסיכיאטרי. הטיפול הפסיכולוגי והפסיכיאטרי שקיבל היה מועט. כעת הוא עומד לפני שחרור (לאחר כחודש אשפוז). מה הלאה? הבית של הוריו בו הוא מתגורר מהווה סביבה עויינת כלפיו ומציף אצלו רגשות קשים. אסור שהוא יחזור הביתה למרות שהוא רוצה. יש מסגרות שקולטות אנשים במצבו למגורים ותעסוקה?

24/09/2002 | 01:42 | מאת: דלורית

לא בטו שזה מתאים אבל תרים טלפון ותברר יש שם שיקום משולב במגורים לחץ על הקישור הבא שכולל טלפונים: http://www.summit.org.il/

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית