פציעה עצמית

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

23/09/2002 | 12:12 | מאת: המיואשת

שלום רב, אני בת 19 וסובלת כבר שנים מהתופעה שנקראת פציעה עצמית. הייתי כבר אצל שתי פסיכולוגיות ופסיכיאטר שמטפל בהיפנוזה רפואית שהפנה אותי לפסיכיאטר רגיל לטיפול תרופתי. אף אחד מיהם לא הצליח לעזור לי להפסיק, לא השיחות שלא הובילו לשום מקום לא עזרו ולא התרופות. אומנם ניסיתי רק שני סוגי תרופות אך התייאשתי מיהן כי הן גרמו לי רק להפרעות בשינה. לא הרגשתי אפילו טיפה של הקלה במצב, והגעתי למסקנה ששום כדור שאבלע לא יצליח לגרום לי להפסיק אלא רק אני. הבעיה היא שאני לא מצליחה, אומנם יש לי תקופות בהן הפציעה יותר מסיבית וישנן גם תקופות של הפוגה קלה. אבל לעולם זה לא נפסק לגמרי. רציתי לדעת אם אולי עליי להשלים עם זה שפשוט ההתמכרות הזאת לא תעזוב אותי לכל החיים? או שאולי הזמן יעשה את שלו? חשוב לומר שלא רע לי בחיים אך בכל זאת אני ממשיכה... בתודה מראש

23/09/2002 | 18:34 | מאת: חבר

אל תתיאשי. פסיכולוגים ופסיכיאטרים כמו כל רופא אחר - יש טובים ויש טובים יותר. אל תתיאשי מלחפש. לעולם.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית