בדיקה חוזרת

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

23/09/2002 | 11:53 | מאת: יואב

שלום, יש לי בעיה מזה מ"ס שנים, בעייתי היא , שאני מוודא מ"ס רב של פעמים הבצעות של כל פעולה שאני עושה באופן אובססיבי גם אם וידאתי את עשייתה שניה לפני - דוגמא : סגירת דלת אני בודק מ"ס רב של פעמים וכו ' , דבר זה מציק לי מאוד , גוזל ממני אנרגיה מרובה והייתי רוצה לדעת אם יש פתרון לבעיה . תרופה או טיפול אחר.

24/09/2002 | 01:47 | מאת: דלורית

עוד פרטים : כאן:http://www.voices.co.il/articles/art24.asp וכן ישנו פורום של תפוז בנושא. פנה לפסיכאטר.

24/09/2002 | 07:49 | מאת: מיה

א. טיפול פסיכולוגי מוצלח יכול לעקור את התופעה. הכוונה לטיפול שורשי ממש. דורש סבלנות. מנסיון אישי, זה עובד. ב. תרופות ממשפחת SSRI במינונים מסויימים אמורות לרפא סימפטומים אלה.

24/09/2002 | 12:23 | מאת: יואב

מיה שלום, ברצוני לדעת מה טבען של תרופות SSRI ?, מהן? , השפעות במידה ויש, ואם הינך יודעת האם יש טיפול תרופתי אלטרנטיבי-טבעי או לחלופין טיפול אלטרנטיבי אחר מלבד תרופות. תודה על תשובתך!

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית