חרדות וחיטוט

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

19/09/2002 | 14:54 | מאת: רוית

שלום לקוראים אני בחורה בת 24 מלאת שמחת חיים עובדת במקום שהוא חלומו של כל אדם נוהגת ברכב חלומי וחיה את חיי כמלכה אמיתית אני מטיילת בעולם רבות חיה בדירה יפה עושה קורסים באומנות ובמודעות עצמית והמון מדיטציות החיים ממש סוכר עד ש.......... לפניי מספר חודשים חטפתי התקפיי שילשולים וקוצר נשימה ועוד מיחושים מוזרים שבעקבותם הייתי מבלה את לילותיי בחדריי המיון עד שהוחלט לפנות לטיפול פסיכיאטרי מאחר ונמצאתי בריאה לחלוטין . המהלומה הייתה קשה עבורי כשאובחנתי שסובלת מהתקפיי חרדה ששיבשו את חיי לחלוטין (עזבתי את העבודה ,ואנני יוצאת מהבית כמעט ) אני מתקשרת אומנם אים הסביבה אך שותה כדורים מדכאי חרדות שנקראים סרוקסט והמצב אכן נראה קצת יותר טוב. בימים האחרונים מטרידה אותי השאלה מאין הגיעו החרדות? ולמה? ואיך מאדם כה שמח חי ופעיל הפכתי פתאום לאדם חרד דבר שלא קרה לי גם במצביי לחץ קשים בעבר??????? החלטתי שאני רוצה לחטט ולהבין מאין הגיעה החרדה לחיי ורציתי לשאול אים יש למישהו מושג איך עושים זאת ולמי פונים?????????????????????????????????????? או שהיה במצב כזה? האים שיחות פסיכולוגיות יעזרו או שלא???????????? אודה לכול התייחסות

19/09/2002 | 15:54 | מאת: אייל

אם ברצונך לשוחח בנושא תישלחי לי דואר עם מספר הטלפון שלך ונדבר

19/09/2002 | 21:40 | מאת: לי

אים ברצונך לעזור או ליעץ או לשוחח אני בטוחה שהיית שמח לעשות זאת בפורום הלא כן???????????????????????

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית