מתי רצוי לשלוח ילד לגן?

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

17/09/2002 | 18:20 | מאת: טלי

בני בן שנה וחודשיים ילד מתוק, חכם, סקרן וחברותי. הוא רואה ילדים אחרים רק כפעמיים בשבוע למשך שעה-שעתיים. האם זה מספיק לו? האם רצוי לשלוח אותו לגן או פעוטון למען התפתחותו החברותית. מתי רצוי לשלוח ילד למסגרת ולאיזו מסגרת אתם ממליצים? גן? פעוטון? משפחתון? (לפי מספר הילדים במסגרת - גן כ- 15, משמפחתון כ- 5) תודה!

17/09/2002 | 19:54 | מאת: adi

טלי, אני חושבת שלגן כדאי לשלוח אותו מגיל שנתיים. אם כבר את רוצה בגיל הזה מסגרת, אז רצוי משפחתון עם ילדים באותו גיל. עדי

18/09/2002 | 15:03 | מאת: בבו"שקית

בדיוק בשבילך נפתח פורום חדש לפני מספר ימים. לכי לפורטל www.bsh.co.il ובחרי בפורומים ושם יש פורום "לילדים בגן ולגיל ברך" מנוהל ע"י "ליאת הגננת" יש גם פורום נוסף שנקרא "אימהות" בטוח תקבלי תשובות או לפחות עצות שם

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית