עזרוווו לי זה באמת כואב

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

15/09/2002 | 17:43 | מאת: דנה

שלום רב וחתימה טובה.. אני בת 21 עוד חצי שנה משוחררת אני מאז ומתמיד סובלת מחרדות חברתיות לפני כ שנה טופלתי אצל פסיכולוגית זמן נורא קצר כרגע אין לי כסף וכלום להמשיך כבר הרבה זמן יש לי ממש חרדות. אומנם אני נערה יפה עדינה ובכול זאת אני מרגישה כך עם עצמי ,במקום הפוך. כי באמת שאני חושבת שמראה לא חשוב למיוחד.. העיכר האופי ונתנו לי כול חיי תמיד השפלות השוואה ל 0 וכו.... מה עושים אייך מתגברים ללא טיפול זמני של פסיכולוגית בבקשה התיחסו לשאלתי היא באמת חשובה לי.... תודה :)

15/09/2002 | 19:38 | מאת: שאול

מומלץ שתיפני לפסיכיאטר דרך קופת חולים שיאבחן אותך וימליץ לך על טיפול

16/09/2002 | 17:41 | מאת: עירית

תפני לפסיכולוג דרך קופת חולים... תתפלאי כמה טיפול יכול לעזור לך... דרך קופ"ח זה זול מאד ... בנתיים רק יכולה לעודד אותך, שהמון אנשים סובלים מהחרא הזה ששמו חרדה, והדבר שאפשר לעשות זה פשוט להתנסות בחוויות מתקנות כשמבינים שאין שום סיבה לחוש אפס... ואם מישהו אומר לך זאת הוא בעצמו אפס, למה מי הוא?!?!?!?

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית