תשובה ליעל

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

01/01/2001 | 11:01 | מאת: אמיר

יעל שלום אני בעבר שאלתי לגבי ההבדל בין סרוקסט לבין פרוזאק וממה שהבנתי שהתרופות מאוד דומות והם חליפיות. לגבי העיכוב באורגזמה -אני לוקח סרוקסט כחודש ויש לי עיכוב רציני. לא נראה לי שזה מישתנה. מקווה שהאינפורמציה עזרה השיפור בהרגשתי שווה את העיכוב.

02/01/2001 | 20:32 | מאת: ר

אמיר היי זה היום השני שאני לוקחת סרוקסט עדיין לא מרגישה בהבדל עדיין לחוצה עצבנית ורגישה עד כדי בכי מתי בערך הכדור מתחיל להשפיע ומה היו תופעות הלוואי שחווית .

03/01/2001 | 09:42 | מאת: אמיר

יעל שלום גם אני שאלתי את עצמי מדוע עדיין זה לא עובד. עברתי משבר של גירושין ובכיתי המון על האובדן. לקחו שבועיים עד שזה התחיל לעבוד. הדבר שמדהים שהיום אחרי כחודש וחצי עם הכדור אני מנסה לחשוב על דברים עצובים, והבכי לא מגיע גם אם אני רוצה בו( זה לעניין עוצמת הכדור). מבחינת תופעות לוואי -לא היו לי בחילות כמו שאומרים למרות שאני לוקח אותו על בטן ריקה. עייפות-יש לי הרבה פיהוקים וקשה לי לקום בבוקר-אבל זה לא נורא. היתה לי ירידה בחשק המיני בהתחלה-עד כדי איבוד הזיקפה, אבל עכשיו אחרי כחודש וחצי יש זיקפה יפה מאוד, אבל לוקח לי המון זמן עד שאני מגיע לאורגזמה אם בכלל. בקיצור משתלם ותמתיני בסבלנות. שלך אמיר

04/01/2001 | 10:37 | מאת: אמיר

תקראי את התשובה שלי למעלה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית