רווקות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

14/09/2002 | 15:51 | מאת: y.o

אני בן 37 ועדיין רווק אני לא מצליח ליצור קשר התחלתי יציב ומשמעותי למרות שאני מאוד רוצה בזאת. אני יוצא למקומות שיש בהם אפשרות להכיר. אבל יש בי את הפחד הראשוני ללכת וליזום שיחה .....או לחילופין להזמין מישהי לרקוד{במסיבה לדוגמא} אני לא יודע אם זה נובע מחרדה חברתית שיש לי את זה קצת. או סתם מאפטיות וחוסר חשק לכל דבר שנפל עליי לאחרונה. אוליי דימויי עצמי נמוך שיש לי .....ובלי שום סיבה. מחפש דרך להיחלץ מזה......אנה עזרתכם!!!!!

15/09/2002 | 00:59 | מאת: אחד

גם לי יש אותה בעיה אומנם אני בן 29 אבל אני מצטרף לשאלתו של y.o. האם יש לבעיה הזאת פתרון מניח את הדעת?

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית