דיכאון וחדר כושר

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

12/09/2002 | 17:49 | מאת: אלמונית

נרשמתי לחדר כושר , קיבלתי למלא שאלון ובו להקיף בעיגול שמות של מחלות שיש לי-היה מצוין גם דיכאון אולם בחרתי שלא להקיף זאת בעיגול.ולא ליידע אותם. לאחר מכן היתה שאלה אם ישנן תרופות קבועות שנוטלים-שוב,עניתי שלא ולא ציינתי את הסרוקסט. מה הקשר בין חדר כושר לבין דיכאון וסרוקסט? למה הם רוצים לדעת את זה?טוב עשיתי כשלא מילאתי-פשוט לא היה לי נעים שיידעו...?

12/09/2002 | 18:51 | מאת: אלאדין

אין שום קשר ו /או צורך ליידע אותם - זו חטטנות נטו. מצידם הם רוצים לכסות את עצמם על כל צרה שלא תהייה.

12/09/2002 | 20:28 | מאת: אחד

וכן גם כדי לאסוף פרטים על אנשים.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית