זקוקו למידע בדחיפות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

10/09/2002 | 11:16 | מאת: גולי

מזה זמן רב אני סובל מלחצים בחזה, הרגשה ששורף בחזה, חולשה כללית חזקה מאד לפעמים עד קושי ממשי ללכת, קושי חזק לנשום ולדבר ועוד תחושות איומות. קיבלתי מס' פעמים התקפים חזקים של "מעין" התקפי לב שלוו בהרגשת נימול ועיקצוץ חזקה בכל הגוף. באיבחון אצל פסיכיאטרית נמצא שאני סובל מהתקפי חרדה ודיכאון. היא המליצה לי על טיפול עם התרופה פקסט שתסדר לי את עניין הסרוטונין במח וכן עם התרופה קלונקס על מנת ליצור תחושה של רוגע בזמן ההתקפים ברצוני לשאול האם יש לי אפשרות לקבל מידע כלשהו בעניין כאוב זה ששיבש לי את כל מערכות החיים, האם אפשר לצאת מזה ולשוב להיות שמחים ויצרניים, האם התרופות שהוזכרו לעיל מסוכנות ועלולות לפגוע בי אני אודה מקרב לב לכל מידע שתוכלו להעביר אלי בעניין

10/09/2002 | 18:21 | מאת: גיל

מידע בעניין תמצא ב: www.panicdisorder.up.co.il

10/09/2002 | 18:34 | מאת: סיגל

א. האם נבדקת אצל קרדיולוג? ב. אם תחליט על טיפול תרופתי נגד חרדות, במקום השילוב של פקסט פלוס קלונקס, אני ממליצה לך על אפקסור, שעושה את שתי הפעולות , ואפילו טוב יותר. ובלי למכר (הקלונקס ממכר) (אלא אם כן באמת יש בעיות בלב או של לחץ דם ואז התרופה לא מומלצת) בריאות.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית