מהי התרופה הזאת?

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

09/09/2002 | 21:31 | מאת: ורד

כבר כמה זמן שאני סובלת מטשטוש בראיה. אחרי שהלכתי להרבה רופאים הפנו אותי לנוירולוג. הנוירולוג אמר שיכול להיות שזה בגלל לחץ נפשי ואמר שהוא נותן לי תרופות הרגעה. לתרופה קוראים אלטרולט. אבל על האריזה רשום שזו תרופה נגד דיכאון ויכולה לגרום לחרדה, וככה אני אקבל את התוצאה ההפוכה. האם זאת באמת התרופה המתאימה לחרדות ולחץ נפשי? או שאולי הרופא התבלבל

09/09/2002 | 23:20 | מאת: גיל

http://www.infomed.co.il/drug1.asp?dID=33 בכתובת הזו את יכולה לקרוא על התרופה. תני קרדיט קצת יותר לרופא שלך. כל האזהרות שניתנות על התרופות השונות הם סטנדרט ומדובר במקרי קצה בלבד.

10/09/2002 | 05:03 | מאת: סיגל

לא, אל תתני שום קרדיט אם את מעוניינת בתרופות נגד חרדה, לכי והתייעצי עם פסיכיאטר מומחה, מישהו טוב אל תקחי את זה. אפשר להסתבך עם תרופות שאת לא תביני אחכ איך זה קרה. מנסיון רב.

11/09/2002 | 22:27 | מאת: "אור

צודק...תיבדקי טוב טוב

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית