דיסלקטיה...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

08/09/2002 | 12:27 | מאת: chen002

שלום וחג שמח. אני מעוניינת לקבל מידע על דיסלקטיה- ממה נובע דיסלקטיה.?? מה גורם לבן אדם לכתוב עם שגיאות כתיב[ חלק מדיסלקטיה ] או בכלל על דיסלקטיה.. הן בהסבר פה והן בהסבר בקישור לאתר ...[מה שיתאפשר רצוי אתר] תודה רבה!! בה ביי המשך יום טוב. בה ביי חן

08/09/2002 | 22:58 | מאת: ד"ר אורן קפלן

חן שלום רצ"ב קישור לאחד האתרים שדן בנושא. תוכלי לקרוא ובוודאי שיש עוד מקורות רבים באינטרנט ובמקומות אחרים. http://www.dyslexia-il.co.il בברכה ד"ר אורן קפלן

09/09/2002 | 19:24 | מאת: chen002

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית