לד"ר קפלן -התקפות רוע מחזוריות.

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

08/09/2002 | 00:45 | מאת: יניב

שמת לב ,שבלי שום סיבה נראית לעין, פעם בכמה זמן, כמה אנשים בודדים מסתובב להם הבורג והם מתפרצים הורסים ופוגעים בכל מי שהם יכולים. זה הירח? הלחץ של החגים? שווה עבודת מחקר. יש לך הסבר? בשיא הרצינות!!!!!!!!! מה גורם להם להתפרץ?

08/09/2002 | 23:05 | מאת: ד"ר אורן קפלן

יניב שלום יש אנשים שסובלים מבעיה אישיותית שהופכת אותם לבלתי יציבים במצב הרוח ובאופן התגובות. זו הסיבה העיקרית לתופעות שאתה מתאר. בד"כ מדובר באנשים פגועים שדרך התגובה ההרסנית מנסים להתמודד עם בעיותיהם. התגובה הינה בד"כ בלתי נשלטת והטיפול במקרים הללו מסובך מאחר ואין מודעות לבעיה ופעמים רבות אין גם מוטיבציה לטיפול. יש כמובן הסברים נוספים, ולכל אדם יש בוודאי את הסיפור האישי שמאפיין אותו. בברכה ד"ר אורן קפלן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית