שאלה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

07/09/2002 | 02:18 | מאת: מיטל

שלום ! באיבחון אצל פסיכולוג הוא מראה כתמי דיו וצריך להגיד מה רואים בהם. רציתי לדעת מה המשמעות של מה שהמטופל רואה בכתמים , כלומר האם זה מבטא פחדים, רצונות או משהו אחר לגמרי ? תודה מראש שנה טובה!

07/09/2002 | 11:31 | מאת: שאול

http://www.letstalk.co.il/pers-rorshach.html

07/09/2002 | 18:57 | מאת: ד"ר אורן קפלן

בדיוק כך.

01/11/2003 | 09:28 | מאת: עינת

האבחון מורכב והוא נותן אינפורמציה על אספקטים אישיותיים שונים החל מהאופן שבו האדם קולט מידע ומעבד אותה ועד היחס שלו לעצמו ולאחרים. בנוסף, התשובות שנותן הנבדק יכולות לשקף רגשות של האדם בתחומים שונים, פנטזיות, פחדים וכו'

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית